A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Як не отруїтися грибами!

ВСП «Першотравенський міжгромадський відділ ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» звертає вашу увагу на те, що на Дніпропетровщині почастішали випадки отруєння дикорослими грибами! Попри те, що ми постійно нагадуємо населенню про небезпеку вживання в їжу дикорослих грибів, люди продовжують ризикувати не лише власним здоров’ям і навіть життям, але й наражають на небезпеку своїх рідних, особливо дітей.

13:36:48 07.11.2022

Домедична допомога при гострому мозковому інсульті: що важливо робити і від чого слід утриматися

   Своєчасна допомога хворому з інсультом у перші години має принципове значення і значно підвищує шанси на успішне лікування та одужання.Інсульт — це небезпечне порушення мозкового кровообігу, яке вимагає невідкладного лікування, тому при перших ознаках інсульту необхідно викликати швидку (103) або – за крайньої необхідності – самостійно доставити пацієнта у лікарню. Знання базових правил першої домедичної допомоги теж може відіграти важливу роль у збереженні життя та здоров’я постраждалого.

14:16:07 01.11.2022

Міфи про інсульт

  Міф: При інсульті не можна перевозити хворого з дому до лікарні або з однієї лікарні до іншої

14:14:50 01.11.2022

Що таке інсульт та як його розпізнати?

Інсульт — це гострий стан, під час якого вражаються кровоносні судини головного мозку.  Інсульт виникає, коли судина, по якій кров'ю переноситься кисень і поживні речовини, блокується тромбом (“бляшкою”) або розривається. Коли це відбувається, частина мозку не може отримати  з кров’ю постачання  кисню та поживних речовин і  як наслідок починається смерть  його клітин. Інсульт може призвести до інвалідності та у деяких випадках — смерті. 

14:13:54 01.11.2022

Про зміни до Методики визначення обсягів різниці тарифах

Для забезпечення компенсації різниці в тарифах за рахунок коштів державного бюджету, підприємства ТКЕ та ВКГ повинні найближчим часом подати необхідні документи та розрахунки до територіальних комісій з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах.

10:25:11 27.10.2022

Роль волонтерські діяльності в пробації для громади

Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників. З цією метою законодавцем передбачена можливість залучення до виконання функцій, покладених на пробацію, волонтерів пробації.  

15:06:30 21.10.2022

Повідомлення про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для споживачів міста Першотравенська

Першотравенське міське житлово-комунальне підприємство повідомляє, що з 15 жовтня 2022 року нарахування за спожиті послуги з поводження з побутовими відходами в місті Першотравенську для всіх категорій споживачів будуть проведені за новими тарифами, затвердженими рішенням виконавчого комітету Першотравенської міської ради від 12.10.2022 № 127 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами в місті Першотравенську», у розмірі 241,37 грн за 1 куб. м з урахуванням ПДВ.

14:46:49 14.10.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь