A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Пенсійний фонд на захисті найманих працівників

Правонаступником Фонду соціального страхування України з 01 січня 2023 року є Пенсійний фонд України, який відтепер виконує функції у системі загальнообов'язкового державного соціального страхування, в тому числі проводить профілактику нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань.

16:55:02 20.04.2023

Продовжується  комунікаційна кампанія в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

Понад 90% українців мають хоча б один із симптомів тривожного розладу, а 57% перебувають у зоні ризику розвитку ментальних порушень. На жаль, українці не мають звички звертатися до фахівців. Психологічні проблеми наростають непомітно, впливають на всі сфери життя та знижують здатність протистояти викликам.

15:17:18 17.04.2023

«Страховий стаж – це важливо!»

В умовах воєнного стану багато громадян продовжують працювати та допомагати нашій державі боронити незалежність, адже внески та податки, сплачені роботодавцями до бюджету підвищують обороноздатність країни.

15:01:14 11.04.2023

Рятувальники закликають відмовитися від відвідування лісопаркових зон, лісових масивів, та інших екосистем під час святкування Великодня!

Наближається одне з найбільших релігійних свят — Світле Христове Воскресіння (Великдень). Теплі погодні умови сприяють відпочинку на природі, особливо в період святкування.

10:27:18 06.04.2023

ДСНС нагадує: у храмах на Великдень повинно бути не лише духовно затишно, але й фізично безпечно

Наближається велике свято – Великдень або ж Воскресіння Христове! На Великодні свята відбуватимуться богослужіння у храмах. У ці святкові дні культові заклади відвідає чимало прихожан.

10:24:26 06.04.2023

Не допомагайте ворогу — не випалюйте суху рослинність!

Щодня рятувальники ДСНС ліквідовують загоряння на відкритих місцевостях. Здебільшого їх причиною є саме людський фактор: необережне поводження з вогнем чи навмисні підпали — спалювання сухої трави та сміття.

15:45:53 27.03.2023

Відтепер декларацію та ліцензію з пожежної безпеки можна оформити онлайн

Синельниківське районне управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області повідомляє, що зареєструвати декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки та отримати ліцензію на провадження господарської діяльності з надання послуг і виконання робіт протипожежного призначення, переоформити ліцензію, розширити та звузити ліцензіатом провадження виду господарської діяльності, анулювати ліцензію можливо у режимі онлайн.

15:42:34 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь