Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Про реєстрацію депутата Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області Хричова О.В., обраного в єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком

Про реєстрацію депутата Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області Хричова О.В., обраного в єдиному багатомандатному виборчому окрузі за єдиним виборчим списком від ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «ЄВРОПЕЙСЬКА СОЛІДАРНІСТЬ»

13:36:01 20.10.2023

До уваги керівників та власників об’єктів підвищеної небезпеки, які зареєстровані в Державному реєстрі об’єктів підвищеної небезпеки!

Виконавчий комітет Першотравенської міської ради інформує вас про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки (далі ОПН).

15:28:37 06.10.2023

Повідомлення про намір суб’єкта господарювання отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: Товариство з обмеженою відповідальністю “АТБ-МАРКЕТ” (ТОВ“АТБ-МАРКЕТ”). Код за ЄДРПОУ: 30487219. Місцезнаходження суб’єкта господарювання, контактний номер телефону, адреса електронної пошти: 49000, Дніпропетровська область, м. Дніпро, проспект Олександра Поля, буд. 40, тел. +38 (056) 770-03-66, BeletskayaT@atbmarket.com. Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 52801, Дніпропетровська обл., м. Першотравенськ, вул. Горького, буд.4Б (магазин №148). Мета отримання дозволу на викиди: Отримання дозволу на викиди для існуючого об'єкта ІІІ групи. Відомості про наявність висновку з ОВД: Діяльність підприємства не підлягає оцінці впливу на довкілля згідно Закону України “Про оцінку впливу на довкілля”. Загальний опис об’єкта: Спеціалізація підприємства: роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. На території підприємства розташоване: виробниче приміщення в якому відбувається випічка хлібобулочних виробів з заморожених напівфабрикатів (хлібопекарська піч з розстоєчною шафою, хлібопекарська піч Форнетті), дільниця мийки (2-х секційна портомийка), холодильне обладнання (регали та холодильні камери з окремо розташованими компресорами, ларі з вбудованими компресорами). Відомості щодо видів та обсягів викидів (т/рік): кислота оцтова – 0,03602 т/рік, ацетальдегід – 0,0025 т/рік; спирт етиловий – 0,135 т/рік, натрію гідрооксид (натр їдкий, сода каустична) – 0,000009 т/рік, пентафторетан – 0,035 т/рік, трифторетан – 0,035 т/рік. Загальна кількість забруднюючих речовин складає: 0,243529 т/рік. Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: На підприємстві не має виробництв та технологічного устаткування, які підлягають до впровадження найкращих доступних технологій та методів керування. Перелік заходів щодо скорочення викидів: Заходи не встановлюються, оскільки відсутні нормативні перевищення викидів. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: викиди не перевищують затвердженні граничнодопустимі нормативи, а викиди забруднюючих речовин, які не підлягають регулюванню та за якими не здійснюється державний облік, не перевищують гігієнічних нормативів. З приводу зауважень та пропозицій звертатись в Дніпропетровську обласну Державну адміністрацію  за адресою: м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 1, тел. 0-800-505-600, е-mail:zverngrom@adm.dp.gov.ua. Строки подання зауважень та пропозицій: протягом місяця з дати публікації повідомлення.

15:01:01 02.10.2023

Про питання визнання обраним депутатом Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області наступного за черговістю кандидата в депутати в територіальному виборчому списку ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИ

ПОСТАНОВА від 25 вересня 2023 року № 83 - Про питання визнання обраним депутатом Першотравенської міської ради Синельниківського району Дніпропетровської області наступного за черговістю кандидата в депутати в територіальному виборчому списку ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ РЕГІОНАЛЬНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ"

09:58:25 26.09.2023

Щодо оформлення біометричних документів для громадян, які раніше документувалися на тимчасово окупованій території України

Які правила оформлення біометричних документів для  громадян з тимчасово окупованих територій? Правила оформлення біометричних документів (паспорт для виїзду за кордон та ID-паспорт) є єдиними для всіх громадян України і затверджені постановами Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 р. № 302 (ID-паспорт) та від 7 травня 2014 р. № 152 (паспорт для виїзду за кордон).  Важливим етапом оформлення будь-якого документа є ідентифікація особи, без якої жодна особа не може бути документована. Рішення щодо оформлення документа або про відмову в його оформленні приймається за результатами ідентифікації та перевірки належності особи до громадянства України. Де подаються документи? Документи на оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон подаються до будь-якого підрозділу міграційної служби, незалежно від реєстрації місця проживання. Як проводиться ідентифікація осіб? Основним способом ідентифікації є отримання даних про особу з Єдиного державного демографічного реєстра, куди внесено інформацію про всіх осіб, яким оформлювалися нові ID-паспорти. Якщо до оформлення документів подається внутрішній паспорт-книжечка зразка 1994 року, ідентифікація проводиться за даними про особу, які зберігаються на паперових носіях у картотеках територіального підрозділу ДМС, яким видавався паспорт.

17:03:44 21.09.2023

ПЕРШОТРАВЕНСЬКЕ МЖКП ІНФОРМУЄ

  П О В І Д О М Л Е Н Н Я про намір здійснити зміну тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії Першотравенського міського житлово-комунального підприємства.

09:41:14 21.09.2023

Повідомлення про намір здійснити зміну тарифів на послуги, що надаються Першотравенським міським житлово-комунальним підприємством, зокрема на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в місті Першотравенську

На виконання Закону України від 09.11.2017  № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» (зі змінами), Порядку формування тарифів на  централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності» Першотравенське міське житлово-комунальне підприємство інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів на послуги, що надаються Першотравенським міським житлово-комунальним підприємством, зокрема на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення в місті Першотравенську, та доводить до відома споживачів таку інформацію.

12:32:36 06.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь