A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Державна служба з питань праці інформує

Південно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань  праці  роз’яснює норми трудового законодавства при працевлаштуванні молоді та інформує про права неповнолітніх осіб, які поєднують працю з навчанням. 

16:05:45 12.06.2023

Cтартувала інформаційна кампанія з державного ринкового нагляду

1 червня Держпраці, в умовах обмеження проведення перевірок характеристик продукції, розпочинає широку інформаційну кампанію з державного ринкового нагляду, яка направлена на підвищення обізнаності громадськості, користувачів (споживачів), а також виробників та імпортерів щодо вимог надання на ринку продукції, що підпадає під дію Технічного регламенту засобів індивідуального захисту та Технічного регламенту ліфтів та компонентів безпеки для ліфтів.

11:08:50 09.06.2023

До Дня захисту дітей

Синельниківський районний відділ № 1 філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області постійно взаємодіє з Першотравенським міським центром соціальних служб при проведенні соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації та за можливості надає допомогу неповнолітнім, які опинилися у складних життєвих обставинах і перебувають на соціальному супроводі Центру. Одним із таких неповнолітніх є Володимир Д., який у 15 років опинився в скрутному становищі та отримує допомогу спеціалістів Центру.

13:56:02 31.05.2023

Порядок відновлення документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно

Благодійною організацією “Благодійний фонд “Право на захист” розроблено інструкцію щодо порядку відновлення документів, що підтверджують право власності на нерухоме майно.

11:17:14 31.05.2023

Артеріальна гіпертензія: причини, ризики, профілактика

ВСП «Першотравенський міжгромадський відділ ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ» звертає вашу увагу на те, що підвищений артеріальний тиск або артеріальна гіпертонія – найгрізніший  фактор розвитку інфаркту міокарда та ішемічного інсульту. Більше 1,5 мільярдів людей у всьому світі страждають цим підступним захворюванням. За даними статистики близько 45 відсотків хворих людей не знають, що вони мають високі цифри артеріального тиску.

12:32:05 17.05.2023

Будьте обережними з вогнем!

Шановні громадяни! Більшість пожеж виникає через порушення населенням заходів пожежної безпеки.

16:31:17 15.05.2023

Пам'ятка щодо профілактики отруєнь грибами

ВСП «Першотравенський міжгромадський відділ ДУ «Дніпропетровський ОЦКПХ МОЗ України» звертає вашу увагу на те, що з настанням весняного сезону на Дніпропетровщині почастішали випадки отруєння дикорослими грибами! Попри те, що ми постійно нагадуємо населенню про небезпеку вживання в їжу дикорослих грибів, люди продовжують ризикувати не лише власним здоров’ям і навіть життям, але й наражають на небезпеку своїх рідних, особливо дітей.

15:42:35 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь