A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Програма безкоштовної психо-соціальної допомоги #ЗАСПОКІЙ.

У жорстких реаліях сьогодення все більше і більше людей опиняються відірваними від свого звичного оточення, своєї домівки, та навіть від своїх рідних. Це завжди великий стрес та колосальне навантаження на психіку людини. Тож зараз, коли Дніпро та область стали своєрідним «хабом» для біженців зі сходу та півдня України, для нашого міста вкрай необхідно мати місце куди людина може звернутися та отримати своєчасну психологічну допомогу та підтримку, де людина зможе відновити свій спокій.

09:16:44 09.03.2023

Щодо подання державному реєстратору інформації про кінцевих бенефіціарних власників та структури власності юридичної особи

Прийнятий Верховною Радою України Закон України від 06 вересня 2022 року № 2571 «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення регулювання кінцевої бенефіціарної власності та структури власності юридичних осіб», (далі Закон № 2571) спрямований на вдосконалення процесів, пов’язаних із забезпеченням достовірності інформації про кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ) та структури власності юридичних осіб, а також запобіганням та протидією легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення.

17:06:14 07.03.2023

Національна поліція України попереджає: обережно – шахрайство!

Національна поліція України попереджає: обережно – шахрайство! Майже щоденно мешканці Синельниківщини потрапляють у тенета шахраїв та втрачають значні суми коштів. Зловмисники в погоні за легкими грошима не зупиняються ні перед чим, а рівень їх цинізму нерідко перетинає усі допустимі межі. Найбільш розповсюдженими видами подібних злочинів, уже майже «класичними» схемами, є - торгівля у соцмережах (Instagram, OLX, Facebook тощо), шахрайства проти людей похилого віку, так і схеми, розраховані на потреби людей, обумовлені воєнним часом. 

12:49:04 25.01.2023

Що має містити базова аптечка?

Прийдешня зима з відключеннями електропостачання є доволі непростою. Але завдання кожного українця – максимально підготуватися до різних варіантів розвитку подій. Наприклад, варто переглянути склад домашньої аптечки або скласти її, якщо у вас її немає. Це дозволить почуватися впевнено у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій зі здоров’ям.

10:51:22 25.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь