A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

З початку війни Фонд соціального страхування в Дніпропетровській області нарахував допомоги за понад 44 тисячі днів догляду за хворими дітьми

За оперативними даними з початку війни застраховані особи Дніпропетровської області провели понад 44 тисячі днів, доглядаючи за хворими дітьми і родичами. Фонд соціального страхування України компенсує втрачений за цей час заробіток, починаючи з першого дня і за весь час догляду.

16:39:57 08.06.2022

Лікарняні і страхові виплати продовжують фінансуватись на Херсонщині попри окупацію

Окупація селищ і міст Херсонщини розпочалась з перших днів повномасштабного російського вторгнення, а на початку березня російськими терористами було захоплено обласний центр. Однак попри тимчасову окупацію херсонці продовжують чинити опір, а Фонд соціального страхування України постійно вирішує технічні обмеження та адаптує процеси до змінних обставин, аби забезпечити мешканців області виплатами та допомогами попри всі перепони.

16:37:39 08.06.2022

З початку війни Фонд нарахував допомоги за понад 400 тисяч днів догляду за хворими дітьми

За оперативними даними з початку війни українці провели понад 400 тисяч днів, доглядаючи за хворими дітьми і родичами. Фонд соціального страхування України компенсує втрачений за цей час заробіток, починаючи з першого дня і за весь час догляду.

16:36:29 08.06.2022

Допомогу за е-лікарняним тепер можна отримати на підставі витягу

Електронні лікарняні продовжують формуватися і в умовах воєнного стану, а Фонд соціального страхування України штатно здійснює їх оплату – з початку війни фінансування лікарняних і страхових виплат не призупинялось ні на день.

16:35:32 08.06.2022

786,5 тисячі українців отримали допомоги від Фонду за час війни

Фонд соціального страхування України продовжує гарантувати для українців страховий захист попри воєнний стан. З початку війни лікарняні та декретні допомоги від Фонду отримали 786,5 тисячі працюючих українців, на це направлено 3,8 мільярда гривень.

16:32:00 08.06.2022

Роль волонтерської діяльності в пробації для громади

Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників.

11:31:26 23.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь