Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Про зміни до Методики визначення обсягів різниці тарифах

Для забезпечення компенсації різниці в тарифах за рахунок коштів державного бюджету, підприємства ТКЕ та ВКГ повинні найближчим часом подати необхідні документи та розрахунки до територіальних комісій з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах.

10:25:11 27.10.2022

Роль волонтерські діяльності в пробації для громади

Одним з головних чинників, які можуть забезпечити виконання уповноваженими органами пробації покладених на них завдань і функцій, є налагодження тісної співпраці з громадянським суспільством, спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників. З цією метою законодавцем передбачена можливість залучення до виконання функцій, покладених на пробацію, волонтерів пробації.  

15:06:30 21.10.2022

Повідомлення про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами для споживачів міста Першотравенська

Першотравенське міське житлово-комунальне підприємство повідомляє, що з 15 жовтня 2022 року нарахування за спожиті послуги з поводження з побутовими відходами в місті Першотравенську для всіх категорій споживачів будуть проведені за новими тарифами, затвердженими рішенням виконавчого комітету Першотравенської міської ради від 12.10.2022 № 127 «Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами в місті Першотравенську», у розмірі 241,37 грн за 1 куб. м з урахуванням ПДВ.

14:46:49 14.10.2022

На Дніпропетровщині проведено превентивні заходи, спрямовані на попередження фактів торгівлі людьми

Так, 21.09.2022  в рамках проведення превентивних заходів, спрямованих на попередження фактів торгівлі людьми, зокрема примусової праці, інспектори відділу з питань додержання законодавства про працю у Павлоградському регіоні Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області спільно зі співробітниками Управління міграційної поліції Головного управління національної поліції в Дніпропетровській області, проведено інформаційно-роз’яснювальний захід в одному з сільськогосподарських підприємств Павлоградського регіону. Фахівцями наголошено, що при пошуку роботи та працевлаштуванні  обов’язково слід дотримуватись наступних порад: нікому не віддавати документи та мобільний телефон; мати електронні копії документів, надати їх родичам; триматися групами, старатися не залишатися поодинці; не погоджуватись сідати в транспорт до незнайомців; по можливості, часто спілкуватись з родичами та знайомими і повідомляти про своє місцезнаходження; займатись пошуком роботи лише через надійні джерела; в будь-яких підозрілих ситуаціях звертатись до поліції.

15:26:53 26.09.2022

ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців залишиться у бюджетах громад - Олександр Слобожан

«У схваленому Урядом проєкті Держбюджету-2023 врахована важлива пропозиція Асоціації міст України – ПДФО з грошового забезпечення військовослужбовців буде й надалі надходити до місцевих бюджетів. Дякуємо Міністерству фінансів України за співпрацю та розуміння місцевого самоврядування. Адже цей ресурс, що орієнтовно складе 54,4 млрд грн, критично важливий для усіх українських громад під час воєнного стану, особливо для розташованих у прифронтових зонах, оскільки є буквально єдиним джерелом фінансування життєво важливих послуг їх мешканцям. Громадам у тилових зонах ці кошти дозволять підтримувати переселенців та допомагати захисникам України», - заявив Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.  

14:05:21 19.09.2022

ДТЕК повідомляє

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах, АТ "ДТЕК Дніпровські електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Першотравенської міської територіальної громади.

10:05:58 19.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь