A A A K K K
для людей із порушенням зору
Першотравенська міська рада
Дніпропетровська область

Повідомлення

Незадекларована праця та її наслідки

Як повідомлялося раніше, 01 липня 2021 року, Держпраці у взаємодії з Державною податковою службою розпочала інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників.

10:14:30 09.07.2021

До відома юридичних осіб, які були зареєстровані до 28 квітня 2021 року!

У зв’язку з набранням 11 липня 2021 року чинності Наказу Міністерства фінансів України № 163 від 19.03.2021 року “Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності”, юридичні особи (окрім політичних партій, структурних утворень політичних партій, професійних спілок, їх об’єднань, організацій профспілок, передбачених статутом профспілок та їх об’єднань, творчих спілок, місцевих осередків творчих спілок, організацій роботодавців, їх об’єднань, адвокатських об’єднань, торгово-промислових палат, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, релігійних організацій, державних органів, органів місцевого самоврядування, їх асоціацій, державних та комунальних підприємств, установ та організацій) мають зазначити в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань інформацію про свого кінцевого бенефіціарного власника в обсязі, визначеному Законом України “Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення”, шляхом подання до державного реєстратора в період з 11.07.2021 по 11.10.2021 наступного пакету документів:

15:56:41 06.07.2021

Українець, який хоче мати цифрові навички, може їх вільно набути

Цифрограм — це можливість перевірити цифрову грамотність будь-якому громадянину. Бета-версія Цифрограму пропонує дати відповідь на 90 запитань. Завдання тесту систематизовані за сферами знань європейської рамки цифрових компетентностей для громадян DigComp 2.1., адаптованої українськими експертами.

15:42:42 02.07.2021

З 1 липня Держпраці у взаємодії з ДПС розпочне інспектування з питань виявлення незадекларованих працівників

Під час формування Національного плану спільних дій щодо зниження рівня незадекларованої праці на 2021 рік було узгоджено механізм спільної роботи ряду державних органів, у тому числі Держпраці та ДПС, щодо реалізації спільних заходів, спрямованих на стимулювання роботодавців та працівників до переходу від неформальних до задекларованих трудових відносин.

11:39:12 01.07.2021

Результати конкурсу на посаду директора закладу загальної середньої освіти міста

За результатами засідання комісії з проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти міста Першотравенська, яке відбулося 18 червня 2021 року, визнано переможцями конкурсу на посади керівників: Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 –  Бірюк Ірину Сергіївну; Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 –  Яніву Катерину Миколаївну; Першотравенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 –  Печену Тетяну Вікторівну.

16:46:30 18.06.2021

Волонтери пробації

Одним з чинників, які здійснюють негативний вплив на розвиток нашого суспільства і держави, нині є високий рівень злочинності. Це негативно впливає на безпеку людей, їх життєдіяльність, нормальні відносини в родинах та суспільстві, сталість моральних правил співжиття. Для вирішення частини цих проблемних моментів та повернення до нормального законослухняного життя в суспільстві осіб, які вчинили правопорушення, в Україні у 2015 році створено систему пробації (Закон України «Про пробацію»).

11:36:59 17.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь